vitacotheon

vitacotheon.nl

Praktijk voor natuurgeneeskunde en pijntherapie - Weer snel in balans

APS Therapie

APS staat voor Actie Potentiaal Simulatie. Bij APS wordt de pijn niet onderdrukt, maar het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd. APS kan de pijn wegnemen of de pijn verlichten. De therapie werkt goed bij zowel acute – als chronische pijn.

APS therapie is een revolutionaire en natuurlijke therapie die met behulp van lichte prikkelingen het lichaam aanspoort zichzelf te herstellen. Deze prikkelingen worden veroorzaakt door kleine, ongevaarlijke, elektrische stroompjes. APS staat dan ook niet voor niets voor ‘Actie Potentiaal Simulatie’. Het APS-apparaat bootst de natuurlijke stroom die in het lichaam plaatsvindt na, door gebruik te maken van een kleine gelijkstroom. Dit heeft als effect dat er op de plek die behandeld wordt, lichaamseigen stoffen vrijkomen die ontstekingen remmen en pijn verminderen. Ook de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd.  Dit alles zorgt ervoor dat het lichaam zichzelf kan genezen.

Tijdens de behandeling zit U als cliënt gewoon op een behandelstoel. Het APS-apparaat wordt op de juiste plek via snoertjes en elektroden met U verbonden. Vervolgens worden er kleine stroompjes toegediend die nauwelijks gevoeld zullen worden. De therapie is dan ook comfortabel en kent een vrij korte behandelduur per sessie. Soms worden de signalen via water overgebracht zodat een voet of hand in zijn geheel kan worden behandeld.

Wanneer APS therapie?

APS therapie kan worden toegepast bij een verscheidenheid aan klachten en blessures, zoals (chronische) pijn in de spieren en gewrichten, energieverlies,  allergieën, migraine, jicht, reuma, burn-out en dystrofie. Dit is slechts een deel van de klachten die behandeld kunnen worden

Contra-indicaties:

Hoewel APS therapie gebruik maakt van lage stroomsterktes en in principe volkomen veilig is, kan niet iedereen geholpen worden met de therapie vanwege zogeheten contra-indicaties. Bij bijvoorbeeld baby’s, zwangere vrouwen of mensen met epilepsie, kanker of een elektrisch implantaat wordt APS therapie niet toegepast.

Voor wie is APS Therapie:

 • Heeft U aanhoudende pijnklachten?
 • Voelt U zich regelmatig vermoeid?
 • Slaapt U slecht?
 • Herstelt Uw lichaam moeilijk?
 • Bent U rusteloos, of lusteloos?
 • Heeft U concentratieproblemen?
 • Bent U gevoelig voor sportblessures?
 • Laat Uw algehele gezondheid te wensen over?

Dit doet APS Therapie voor U:

 • Vermindering van pijn
 • Toename van energie
 • Verbetering van afvoer van afvalstoffen
 • Verbetering van doorbloeding van de weefsels
 • Uitbalanceren van neurohormonen
 • Verbetering van cel-communicatie

Herkent U zich in 1 of meerdere van bovenstaande punten? Dan is APS therapie wellicht een oplossing voor U! Kiest U voor APS Therapie, dan kiest u voor betrouwbaarheid en een jarenlange ervaring op het gebied van pijnbestrijding en energiebevordering.

 

In 1998 won APS Therapie de gouden medaille voor de beste medische uitvinding tijdens de International Invention Show in Geneve, Zwitserland.

 

2013 won APS Therapy de 1e prijs tijdens de Grunenthal Commisioning Award Ceremony in Engeland voor de beste innovatie op het gebied van pijn management bij MS.

Neem geheel vrijblijvend contact op, ik hoor graag van U.

 

Contact


VitaCotheon

Praktijk voor natuurgeneeskunde en pijntherapie
Conny Rietveld
Orthomoleculair therapeut
Prins Bernhardkade 4
1165 HL Halfweg
Telefoon: 020-8230530 / 06-29493614