vitacotheon

vitacotheon.nl

Praktijk voor natuurgeneeskunde en pijntherapie - Weer snel in balans

Asyra systeem

De Apparatuur  registreert via de computer een gezondheidsanalyse door 35 organen en lichaamsfuncties in een paar minuten te meten. Er worden energetische metingen gedaan van de orgaansystemen, tegelijkertijd vindt er een resonantie plaats doordat er een Bio Fotonen Resonantie plaats vindt. Hierdoor worden snel en effectief o.a. schimmels, virussen, allergieën, ADHD/ADD, scheve stand in de wervelkolom, depressiviteit, gewrichtspijnen, hoofdpijn, vermoeidheid, concentratieproblemen, hormonen, vitamine- en mineralen tekorten enz. opgespoord. Tevens kunnen de metingen verstoringen op verschillende niveaus aantonen, zowel op emotioneel, fysiek als psychisch en biochemisch niveau. De Asyra zoekt via de software uit wat het belangrijkste is op dat moment voor het lichaam om weer in balans te komen. Het eerste consult  richt zich vooral op het ontgiften van het lichaam, darmen in balans brengen en immuunsysteem versterken.

De Asyra onderscheidt zich ook door het opsporen van gebitsproblemen, darmklachten, zware metalen belasting, voedingsproblematiek, vaccinatiebelastingen, maar ook ondersteuning met bloesemremedies, mineralen remedies, homeopathische middelen enzovoort. Dit zijn enkele voorbeelden waar de Asyra goede resultaten mee behaald. Aan het eind van de meting worden er persoonlijke homeopathische druppels gemaakt  met mogelijk toevoeging van supplement(en). Een kickstart met de laserpen sluit de meting af. In de laserpen zijn de frequenties opgenomen die voor u persoonlijk gemeten zijn.

De Asyra stelt GEEN diagnose. Doorgaans zijn er 4-6 metingen gemiddeld nodig, maar dat kan afwijken afhankelijk van hoezeer het lichaam uit balans is met de daarbij behorende klachten.

 

De metingen worden d.m.v. de elektrodes vast te houden door de Asyra en de computer gedaan. Pijnloos en snel, dus ook zeer geschikt voor kinderen. Dit gebeurt volautomatisch.

 

Wanneer de meting klaar is worden de persoonlijke homeopathische druppels en de laserpen gemaakt. Dit gebeurt via de plaat van de Asyra.
Er is ook een mogelijkheid voor korrels(zonder alcohol) in plaats van druppels (10% alcohol).

De frequenties kunnen ook nog ingeprint worden in een Orgonite, deze hoort niet bij de meting .

 

De kickstart kan worden gegeven d.m.v. de laserpen, die op de persoonlijke frequenties is opgeladen, aan het eind van de meting.

Contact


VitaCotheon

Praktijk voor natuurgeneeskunde en pijntherapie
Conny Rietveld
Orthomoleculair therapeut
Prins Bernhardkade 4
1165 HL Halfweg
Telefoon: 020-8230530 / 06-29493614