vitacotheon

vitacotheon.nl

Praktijk voor natuurgeneeskunde en pijntherapie - Weer snel in balans

Bio Fotonen Resonantie

Wat zijn Bio Fotonen?

De reguliere geneeskunde is heel bekwaam in het genezen van de meeste ziekten. Maar helaas hebben de toegediende medicijnen soms de nodige negatieve bijwerkingen. Daarnaast is de reguliere geneeskunde gericht op het genezen van de ziekte en minder gericht op preventie. Bio Fotonen zijn uiterst zwakke lichtstralingen (lichtflitsen) van biologische aard. Alle levende organismen stralen bio fotonen uit. Met het blote oog kunnen die niet worden gezien , maar wel worden waargenomen. Dit gebeurt met speciaal daarvoor bestemde bio resonantie apparatuur. Deze lichtstralingen zijn een indicatie voor de toestand waarin het levende organisme zich bevindt. Door de metingen vindt er een resonantie plaats waardoor het organisme al iets beter in balans gezet wordt.

Meridianen

Door ons lichaam loopt een compleet stelsel van meridianen, ook wel energiebanen genoemd. Elke meridiaan staat in verbinding met een orgaan in ons lichaam. De elektrische weerstand van deze banen kan op eenvoudige wijze gemeten worden. Voor onze organen is het dus ook mogelijk om deze elektrische weerstand te meten. Als een orgaan niet in orde is zal er een afwijkende elektrische weerstand gemeten worden. Wanneer er meerdere metingen gedaan zijn, ontstaat er een beeld van de gezondheid van de persoon. Een voordeel van deze metingen is dus dat er een niet juist functionerend orgaan al kan worden opgespoord voordat er een afwijking door bijvoorbeeld met een laboratoriumtest kan worden vastgesteld.

Bio Fotonen

Ons lichaam kan dus alleen maar goed functioneren als de cellen in ons lichaam goed met elkaar kunnen communiceren. Deze communicatie vindt plaats door middel van deze lichtflitsen, de bio fotonen. Als deze communicatie verstoord is vindt er geen goede uitwisseling meer plaats tussen de cellen onderling. Hierdoor kunnen gifstoffen, virussen, schimmels , bacteri├źn ons lichaam ziek maken. Bio Fotonen Resonantie zorgt ervoor dat het evenwicht tussen de cellen weer hersteld wordt.

Contact


VitaCotheon

Praktijk voor natuurgeneeskunde en pijntherapie
Conny Rietveld
Orthomoleculair therapeut
Prins Bernhardkade 4
1165 HL Halfweg
Telefoon: 020-8230530 / 06-29493614